U bent hier

Homegrade: informatie, huisbezoeken, begeleidingen

Homegrade begeleidt gratis bij het verbeteren en duurzaam maken van je woning.

Of u nu huurder of eigenaar bent, teams van experts beantwoorden uw vragen en begeleiden u desgewenst stap voor stap in uw project, zowel op technisch, administratief als financieel vlak. Onze adviseurs kunnen bij u thuis komen om heel uw woning te analyseren en schriftelijke aanbevelingen te sturen die zijn aangepast aan de realiteit. Onze adviseurs staan ook tot uw beschikking om u te begeleiden in de bestaande financiële tegemoetkomingen.

Homegrade helpt u om uw renovatieprojecten te realiseren, maar laat u ook uw aandacht richten op aspecten van uw woning waaraan u niet zou hebben gedacht. Alle Homegrade adviseurs benaderen de woning transversaal, en bekijken elk relevant thema. Zo helpen ze u de milieu-impact van uw woning te verminderen (energieverbruik, akoestiek, materiaalkeuze…), de regels na te leven (stedenbouw, EPB, Huisvestingscode…) en uw erfgoed te bewaren.

Er worden specifieke huisbezoeken aangeboden om uw energiefactuur te helpen verminderen. Dankzij betere dagelijkse gewoontes en de uitvoering van werken in uw woning, kunt u elk jaar een aanzienlijk bedrag besparen op uw energiefactuur en tegelijk uw comfort verbeteren. Na het bezoek kan de adviseur u kleine gratis ingrepen voorstellen, die door Casablanco worden uitgevoerd.

Website

Contacteer Homegrade

 • per telefoon op 1810 of op 02 219 40 60
  van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 14u tot 16u
 • per e-mailinfo [at] homegrade [dot] brussels">info [at] homegrade [dot] brussels
 • aan het loket/infopunt in het voormalig observatorium
  Queteletplein 7 – 1210 Sint-Joost-ten-Node
  van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 17u
  zaterdag van 14u tot 17u (behalve schoolvakanties)

  Metrostations Kruidtuin en Madou
  Gratis privé-parking fietsen en auto’s

Toegangskaart